De Bouwcampus op de InfraTech

De Bouwcampus op de InfraTech

Van 17 tot en met 20 januari 2017 vindt de InfraTech2017 plaats in Ahoy Rotterdam. De Bouwcampus is als strategisch partner betrokken bij de InfraTech. Ook op de beursvloer is De Bouwcampus aanwezig. Waar kom je ons dinsdag 17 januari tegen?

Datum evenement: 17 januari 2017

Deel deze pagina

Veranderende samenwerking in de keten

Tijdens de InfraTech 2017 staan vier thema's centraal. De Bouwcampus is nauw betrokken bij de samenstelling van het programma rondom het thema ‘veranderende samenwerking in de keten’. Samenwerken doen we niet zomaar. Samenwerken doen we omdat de opgaven waar we voor staan complex zijn. Het doel van dit kennisprogramma is slim te leren verbinden. Aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden worden er handvatten en succesfactoren aangereikt voor je eigen ‘next best step’ naar een effectievere samenwerking.

Op dinsdag tot en met donderdag worden beursbezoekers in de ochtend naar hun succesverhalen gevraagd door Thomas van Belzen van Cobouw. Tijdens het middagprogramma worden gesprekken gevoerd rondom succesvolle projecten. Moderator bij deze gesprekken is Majorie Jans van De Bouwcampus.

Op dinsdag 17 januari gebeurt dit van 15.00 - 16.00 uur op Plein NL over het project DOEN. 

Tijd: dinsdag 17 januari van 15.00 - 16.00 uur
Locatie: Plein NL 
Onderwerp: project DOEN. 

Bijeenkomst Stroomversnelling Bruggen

Dinsdag 17 januari van 10.00 - 12.00 uur, Dock 4.

Veel bruggen in ons land zijn toe aan vervanging of renovatie. Provincies, gemeenten, bouwers, adviseurs en kennisinstellingen werken op De Bouwcampus samen aan de bruggenopgave. Tijdens deze bijeenkomst hoor je welke stappen er de afgelopen maanden zijn gezet en wordt het concept innovatieprogramma gepresenteerd. Ook wordt er interactief gekeken hoe het programma versterkt kan worden.

Meer informatie over Stroomversnelling Bruggen vind je hier

Meld je aan voor de bijeenkomst Stroomversnelling Bruggen.

 

Wil je de InfraTech bezoeken? Registreer je dan hier voor een gratis bezoek. 

Komende activiteiten