Connect2025: de toekomst is begonnen

Connect2025: de toekomst is begonnen

Nederland verandert in rap tempo. In 2025 ziet ons land er heel anders uit. De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, digitalisering: het zijn stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we wonen, werken en zakendoen. De installatiebranche heeft een bepalende invloed op het slagen van de veranderingen die Nederland ondergaat.

Na eerdere onderzoeken in 2004 en 2010 onder de naam Radar is CONNECT2025 de derde toekomstverkenning voor Nederland en de installatiebranche. CONNECT2025 is bedoeld als leidraad en inspiratie voor onze eigen branche én voor politiek en overheid, onderwijs en wetenschap, klanten, opdrachtgevers en partners in sectoren als de bouw, industrie, energie, infra, mobiliteit en zorg.

Doe Mee

Datum evenement: 12 maart 2018

Deel deze pagina

Nieuw aan de huidige verkenning is dat hij breder is aangevlogen dan ooit tevoren en een grote groep stakeholders in het proces is betrokken. Vandaar ook de nieuwe naam Connect: verbinding van de gehele installatiesector. UNETO-VNI, OTIB, TVVL, ISSO, KIEN, PIT en KvINL zijn de partijen achter Connect2025.

Op 12 maart wordt het rapport gepresenteerd en hoort u resultaten van de toekomstverkenning Connect2025. Graag nodigen we u uit om hierbij aanwezig te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Komende activiteiten