Circulaire Infra Community

Circulaire Infra Community

 

Na de plenaire sessie van 2 november zijn drie teams van start gegaan met de bouwstenen  ‘Meekoppelkansen’, ‘Lef om samen te werken’ en ‘Visie op een circulaire weg'. Ze verkennen hoe InnovA58 als eerste project binnen SmartwayZ.NL zo circulair mogelijk kan worden gebouwd. Ze maken hier gebruik van elkaars kennis en stellen op dit moment samen hun doelen voor 2018 vast. Binnen deze teams wordt ervoor gezorgd dat het Living Lab karakter goed bewaakt wordt door te kijken welke ideeën meegenomen kunnen worden in de experimenteerruimte van InnovA58. Op 22 maart maken we de volgende stap. 

Doe Mee

Datum evenement: 22 maart 2018

Deel deze pagina

Tijdens de bijeenkomst op 22 maart willen we het werk van de teams verrijken. Zij pitchen hun werk tot nu toe, waarbij jij je ideeën kan toevoegen om de pitch te verdiepen en aan te scherpen. Zo creëren we kansen voor experimenteerruimte binnen het specifieke project InnovA58 of het bredere programma SmartwayZ.NL. Een spannende opdracht en één waar we alle beschikbare kennis en ervaring bij nodig hebben.

Praktische informatie

De bijeenkomst start om 13.00 en duurt tot 16.30 uur, met aansluitend een borrel. 
Let op: De bijeenkomst vindt niet op De Bouwcampus plaats, maar in De Oirsprong (Koestraat 20, 5688 AH Oirschot). 

Aanmelden

Wil je erbij zijn 22 maart? Meld je dan aan via info@debouwcampus.nl.
Na afloop van de borrel is er gelegenheid om met elkaar een hapje te eten (op eigen kosten). Eet je mee? Geef dit door bij je aanmelding.

Meer informatie

Meer informatie over Circulaire Infra Community vind je in het co-creatielab

Komende activiteiten