Captain Co-Creation Marktvisie

Captain Co-Creation Marktvisie

Captain Co-Creation is ontstaan omdat wij, initiatiefnemers en professionals van generatie Y, een bijdrage willen leveren aan een toekomstbestendige visie voor de hele Infrasector. Dat vinden wij nodig omdat wij graag invloed willen hebben op onze eigen toekomst.

Datum evenement: 11 september 2015

Deel deze pagina

Op 11 september organiseert Captain Co-Creation op De Bouwcampus, met en voor Bouw & Infra professionals en studenten t/m 30 jaar. Het belooft een interactieve en co-creatieve dag te worden met een inspirerend programma

Tijdens deze dag zullen wij met elkaar het proces van Co-creatie (TheoryU en de Creatiespiraal) doorlopen om daarmee een verandering in de sector teweeg te brengen. Het zou zo maar eens de start van een nieuwe jongerenbeweging kunnen zijn. Captain Co-Creation is op zoek naar ideeën en meningen van Jonge piraten, die een professionele bijdrage aan de Infrasector willen leveren. Individuen die in staat zijn met een onbevooroordeelde blik naar de Infrasector te kijken en met absurde ideeën kunnen en mogen komen. Tijdens deze Co-creatie sessie ben je als deelnemer Captain van je eigen koers en ontwikkel je actief mee aan een frisse visie voor de Infrasector. Kom aan boord!

Datum en tijd

Vrijdag 11 september van 09.00 uur tot 17.30 uur. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Captain Co-Creation.

Komende activiteiten