Building Holland

Building Holland

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen van 17 t/m 19 april 2018 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. Medewerkers van De Bouwcampus zijn gedurende deze dagen op de beurs aanwezig.

Datum evenement: 17 april 2018

Deel deze pagina

Wil je iemand van De Bouwcampus op Building Holland ontmoeten om bijvoorbeeld meer te weten te komen over het werk van De Bouwcampus en het soort vraagstukken dat je er kunt neerleggen? Maak alvast een afspraak via info@debouwcampus.nl of telnr. 015 20 26 070.

Op 17 april en 18 april organiseren teamleden van De Bouwcampus de volgende programmaonderdelen: 

  • 17 april, start 12 uur: middagcongres The Biobased R/evolution #2, Locatie: Nexus Stage
    Biobased bouwen nu al realiteit door Atto Harsta, Aldus Bouwinnovatie en De Bouwcampus

  • 18 april, van 9-12 uur: workshop 'Rijkskantoren: van bestaande kwaliteit naar toekomst!' door Mariëlle Dijkers, Rijksvastgoedbedrijf en De Bouwcampus. Locatie: ingang C, zaal D407

    Het Rijk bouwt aan de Werkomgeving van de Toekomst. Als uitvoeringsorganisatie wil het Rijksvastgoedbedrijf samen met dienstverleningspartners en relevante marktpartijen werken aan een toekomstbestendige vastgoedportefeuille. Samenwerken aan complexe opgaven in een complexe omgeving is noodzakelijk. Over Smart Buildings bestaan verschillende beelden. Wat is het minimaal en wat is het maximaal? Wie kent het meest exclusieve slimme gebouw?

    Hoe kan het Rijksvastgoedbedrijf, bij ontwikkelingen die ze nu opstarten, zoveel mogelijk rekening houden met  toekomstige ontwikkelingen? Het innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector ‘Building Holland’ biedt jou en het Rijksvastgoedbedrijf de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over Smart Buildings.

    Voor deze workshop is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meld je hier aan. 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over Building Holland? Bezoek de website van Building Holland

Komende activiteiten