Bouwsectorbrede Bijeenkomst Jong

Bouwsectorbrede Bijeenkomst Jong

Onze samenleving staat voor grote uitdagingen. Klimaatverandering, energietransitie, verstedelijking en digitalisering vragen om unieke samenwerkingsverbanden uit alle gelederen van de bouwsector. Wie is klaar om het verschil te maken in de uitdagingen waar de bouwsector voor staat? Jong Bouwend Nederland, Jong UNETO-VNI, de Ambassadors of Change (Opdrachtgeversforum), jongNLingenieurs, jong platform WOW en De Bouwcampus nodigen zoveel mogelijk bestuurders van jong afdelingen over de volledige breedte van de bouwsector uit voor een eerste bijeenkomst. Om samen in het avontuur te stappen: de werkplaats van vernieuwing. 

Datum evenement: 06 december 2018

Deel deze pagina

Programma

Na een inspirerende introductie starten we een interactief programma. Als bestuurders gaan we samen nadenken over de ambitie en strategie om jongeren in de bouw beter te betrekken. Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 uur:  Inloop en ontvangst
16.00 uur:  Opening in de vorm van een debat met o.a. Claudia Reiner (UNETO-VNI, Taskforce De Bouwagenda) over de vraagstukken van morgen en de rol van jongeren
17.00 uur:  Pizzasessie over doel, ambitie en vorm voor een sectorbreed jongerennetwerk
18.20 uur:  Korte terugkoppeling
18:30 uur:  Pizzasessie over inhoud, bijdragen en impact
19.20 uur:  Terugkoppeling en afsluiting, met blik op vervolg
20.00 uur:  Netwerkborrel

Voor wie?

Deze bijeenkomst is alleen bestemd voor bestuurders van jong netwerken en verenigingen.

Achtergrond

Op onderstaande afbeelding zijn de ‘why’, ‘how’ en ‘what’ te zien rondom de bijeenkomst op 6 december. (Klik op de afbeelding om te vergroten)

WhyHowWhat BouwsectorbredeBijeenkomstJong 6december

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 december van 15.30 - 20.00 uur op De Bouwcampus in Delft. Voor pizza's wordt gezorgd!

Wil je meer weten over deze bijeenkomst en/of wil je meedoen? Neem dan contact op met Marjan van den Dungen, via m.vandendungen@debouwcampus.nl of 06 21 81 20 95. 

 

Logos Young Professionals 2 rijen

Komende activiteiten