Bouwcampus Idee Diner

Bouwcampus Idee Diner

Op maandag 29 januari 2018 vindt de tweede editie van het Bouwcampus Idee Diner plaats, exclusief voor partners van De Bouwcampus. 

Datum evenement: 29 januari 2018

Deel deze pagina

Inspirerend & agenderend

Graag benutten we de gelegenheid om het nieuwe jaar te starten door onder het genot van een culinaire maaltijd, goede gesprekken te voeren en naar inspirerende sprekers te luisteren. Dat is enerzijds het concept van het Bouwcampus Idee Diner, anderzijds is het agenderend. Tijdens deze high level executive bijeenkomst wisselen de bestuursleden van tafel om met de partners in gesprek te gaan over de resultaten en toekomstperspectieven. Al onze activiteiten dragen bij aan de roadmaps en thema’s van De Bouwagenda, zeker nu deze zo prominent in het regeerakkoord staat. Daarnaast horen wij ook graag wat er bij partners in hun organisatie leeft, zodat wij dit kunnen meenemen bij het vormgeven van onze activiteiten van het komende jaar. Tot slot is het Bouwcampus Idee Diner een unieke gelegenheid om te netwerken.

Gastsprekers

 • Bernard Wientjes – voorzitter Taskforce De Bouwagenda
  Stand van zaken De Bouwagenda
 • Annet Bertram – DG Vastgoed en Bedrijfsvoering Rijk en DG Rijksvastgoedbedrijf bij het ministerie van Binnenlandse Zaken Koninkrijksrelaties
  Maatschappelijke meerwaarde creëren met publiek vastgoed. Samenwerken aan opgaven in een brede context.
 • Gerben Hofmeijer – adviseur AT Osborne
  Nieuwe aanbestedingsprocedure; het innovatiepartnerschap
 • Leonard Kok – lid korpsleiding politie
  Politie en de toekomst

Meer informatie

Deelname aan het Bouwcampus Idee Diner vindt plaats op persoonlijke uitnodiging. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@debouwcampus.nl of 015 20 26 070. 

Komende activiteiten