Boostcamp Event innovatie challenge

Boostcamp Event innovatie challenge

Finalisten van de innovatie challenge politie presenteren op het Boostcamp Event hun inzending voor een publiek van (publieke) opdrachtgevers, investeerders en strategische partners. 

Doe Mee

Datum evenement: 13 juni 2018

Deel deze pagina

Op 1 mei sloot de inzendtermijn met 76 inzendingen voor de toekomstige politiehuisvesting. Op woensdag 13 juni vindt het Boostcamp Event plaats. Tijdens het Boostcamp Event worden de geselecteerde finalisten nog een stap verder geholpen door ze in contact te brengen met een breed publiek aan bezoekers. De zes finalisten pitchen hun inzending en vervolgens wordt door de jury bekend gemaakt wie de winnaars van de challenge zijn. Voor de deelnemers die niet tot de finalisten behoren zal er volop ruimte zijn om met mogelijke investeerders of bedrijven uit andere sectoren in contact te komen.

Innovatie challenge

Om een antwoord te bieden op de steeds snellere ontwikkelingen binnen het politiewerk zoekt de politie innovatieve ideeën, concepten en oplossingen voor haar huisvesting. Innovatie kan immers helpen om een schaalsprong te maken op het vlak van duurzaamheid, circulariteit en flexibiliteit. De politie heeft daarom de handen ineengeslagen met brancheorganisatie Bouwend Nederland en neemt het initiatief tot een innovatie challenge. De Bouwcampus en Next2Company geven uitvoering aan dit initiatief. Zo wordt gezamenlijk een platform geboden aan innovaties die binnen de politiehuisvesting, maar ook daarbuiten, het verschil kunnen maken.

Programma

Bekijk hier de PDF van het programma van het Boostcamp Event.

Programma Boostcamp 13juni def

Aanmelden

Meld jezelf aan door een e-mail te sturen met als onderwerp 'Aanmelden Boostcamp' en je contactgegevens.  

Meer informatie over de innovatie challenge vind je in het co-creatielab

Komende activiteiten

 • donderdag, 28 juni 2018
  Borrel voor bewoners van De Bouwcampus waarbij we kennismaken met de buren uit de C toren.
 • dinsdag, 03 juli 2018
  Op dinsdag 3 juli a.s. trapt Platform CB'23 af met vier werksessies die de start vormen van vier langere trajecten
 • woensdag, 04 juli 2018
  Eerste bijeenkomst van het Werkatelier m.b.t. Innovatieve Stalen Brugdekken, initiatief van Stroomversnelling Bruggen.
 • donderdag, 05 juli 2018
  Wil je meer weten over het slimmer maken van gebouwen? Kom dan naar dit seminar van Duurzaam Gebouwd!
 • dinsdag, 10 juli 2018
  Voor de Bouwagenda bekeek Tomas te Velde de ontwerpprocessen van bouwprojecten, i.r.t. de transitie naar duurzame bouwsector.
 • donderdag, 13 september 2018
  Tijdens de werkconferentie gaan partijen met verschillende achtergronden in co-creatie aan de slag met verschillende casussen
 • donderdag, 15 november 2018
  Tijdens de werkconferentie gaan partijen met verschillende achtergronden in co-creatie aan de slag met verschillende casussen