Bijeenkomst Omgevingsveiligheid

Bijeenkomst Omgevingsveiligheid

De aandacht voor omgevingsveiligheid – en de rol van de opdrachtgever hierin – neemt toe. Tijdens de bijeenkomst op donderdag 8 november willen we graag in gesprek over de rol en verantwoordelijkheid van de opdrachtgever voor veiligheid op en rond de bouwplaats en hoe we bij de invulling daarvan kunnen komen tot een uniforme marktbenadering.

Daarbij bespreken we de lessen die getrokken zijn uit de hijsongevallen in Alphen a/d Rijn en in de Rijnstraat 8 in Den Haag en uit de daaropvolgende aanbevelingen van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Samen met jou en de betrokken ketenpartners willen we meer daadkracht en besef over vieligheid op en in de omgeving van de bouwplaats bereiken, vanaf de vroegste start van het bouwproces. 

Datum evenement: 08 november 2018

Deel deze pagina

De initiatiefnemers voor deze bijeenkomst: Rijkswaterstaat, woningcorporatie de Alliantie, Waterschap Aa en Maas, de gemeente Den Haag en het Rijksvastgoedbedrijf. De Bouwcampus helpt met het vormgeven van de activiteiten.

Uitnodiging

Lees hier de volledige uitnodiging. 

Programma

Lees hier het volledige programma. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 8 november 2018
Tijd: 13.00 tot 17.30 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Locatie: De Bouwcampus, van der Burghweg 1 in Delft 
Voor wie: publieke opdrachtgevers, met name hoofden van afdelingen projecten, advies en inkoop, maar ook projectmanagers, adviseurs en anderen die in de praktijk te maken hebben met veiligheid in projecten. 

Aanmelden

Wil je erbij aanwezig zijn op 8 november? Stuur dan een mail naar: barbel.keyser@rijksoverheid.nl

Omgevingsveiligheid partners

Komende activiteiten