Bijeenkomst Leeromgeving Circulair Viaduct

Bijeenkomst Leeromgeving Circulair Viaduct

De Bouwcampus en Rijkswaterstaat zijn op 12 maart 2019 gestart met de Open Leeromgeving Circulair Viaduct. Er bleek veel behoefte en draagvlak te zijn om aan de slag te gaan. De leeromgeving vult een concrete behoefte in die leeft om open meer kennis te delen over de resultaten van experimenten rond circulair bouwen. 

Neem deel aan een themalijn en help mee om afspraken en uitgangspunten over inkoop en aanbod van circulaire viaducten te creëren! Woensdagochtend 10 april is de eerstvolgende bijeenkomst van de Leeromgeving. 

Datum evenement: 10 april 2019

Deel deze pagina

Zes themalijnen

Je kunt je aanmelden voor een van de volgende zes themalijnen waarin we het komende half jaar kennis zullen delen over de resultaten van experimenten rond circulair bouwen:

  1. Ontwerp
  2. Materiaal
  3. Technologie en Data
  4. Inkoop en Aanbesteding
  5. Business- en Valuecase
  6. Ketensamenwerking

Programma woensdag 10 april

Aanstaande woensdag 10 april, van 9:00 - 12:30 uur is de eerstvolgende bijeenkomst op De Bouwcampus in Delft. We lichten het proces van de themalijnen toe en starten met het verdiepen van de thema's. Je maakt kennis met de andere deelnemers van jouw themalijn en maakt werkafspraken met elkaar.

09:00 uur    Inloop

09:15 uur    Welkom door dagvoorzitter Peter de Raaf       

09:30 uur    Presentatie 'Hoe kom je van theorie naar praktijk?’ - Maurice van Rooijen

09:40 uur    Het proces van de themalijnen - Bram van den Heuvel

10:00 uur    Koffiepauze

10:15 uur    Voorstellen van de thematrekkers van de themalijnen 

10:50 uur    Themalijnen verdiepen

12:30 uur    Lunch


Toelichting deelname

Deelname aan een themalijn is niet vrijblijvend. We verwachten commitment in aanwezigheid en dat je een vervanger afvaardigt bij afwezigheid. We plannen plenaire bijeenkomsten waarin we resultaten met elkaar delen. De themalijnen bepalen zelf hoe vaak en in welke vorm ze tussentijds bij elkaar komen.

Om de balans tussen de verschillende stakeholdergroepen en de hanteerbaarheid van de themalijnen zo goed mogelijk te waarborgen, is het mogelijk dat niet alle geïnteresseerden een plaats krijgen in de themalijn van hun keuze. Mocht dit aan de orde zijn, dan nemen we contact op met de geïnteresseerde om alternatieven te bespreken.

Aanmelden

Help mee om afspraken en uitgangspunten over inkoop en aanbod van circulaire viaducten te creëren en schrijf je in! Via onderstaande button kom je uit bij een aanmeldformulier waar je je gegevens en motivatie kunt invullen. Stuur deze mail vooral door aan je collega's en je netwerk als je denkt dat het voor hen interessant is om deel te nemen aan de leeromgeving!

              

    AANMELDEN     

             

We gaan ervan uit dat je er woensdag 10 april bij bent als je je aanmeldt voor de leeromgeving of anders een vervanger regelt. Geef in het opmerkingenveld aan als je 10 april verhinderd bent en toch wilt deelnemen. Heb je vragen over deelname? Mail dan naar leeromgeving@debouwcampus.nl of bel 015-2026070.

Komende activiteiten