Bijeenkomst herhuisvestingsopgave Politie

Bijeenkomst herhuisvestingsopgave Politie

De Bouwcampus nodigt jou, namens de Nationale Politie, uit voor een bijeenkomst in het kader van de marktvisie & marktstrategie rond de herhuisvestingsopgave van de Nationale Politie.

Tijdens de bijeenkomst op 28 juni wordt de marktvisie van de Nationale Politie gepresenteerd en ga je in gesprek over de impact daarvan. De Nationale Politie nodigt jou uit om mee te denken en input te geven voor de verder ontwikkeling van de marktstrategie en de wijze waarop de politie de markt, en dus jullie, het beste kan inschakelen bij de realisatie van de opgave.

Datum evenement: 28 juni 2017

Deel deze pagina

Datum: 28 juni 2017
Tijd: 14.00 uur tot 18.00 uur, inloop met koffie en thee vanaf 13.30 uur

Dit is een open bijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomst op 28 juni is wel noodzakelijk. Dat kan via onderstaande aanmeldknop. Er is ruimte voor maximaal 120 deelnemers.

Aanmelden voor de bijeenkomst op 28 juni. 

Achtergrond
Door de vorming van de Nationale Politie en de aanpassing van het dienstverleningsconcept, heeft de Politie een andere visie op de huisvestingsstrategie nodig. Eerder zijn er op De Bouwcampus een aantal sessies geweest rondom deze opgave en is er een kerngroep gevormd die zich bezighoudt met de vorming van de marktstrategie voor de Politie.

Meer informatie over deze opgave en verslagen van de eerdere bijeenkomsten vind je in het co-creatielab.

Komende activiteiten