• Start
  • Agenda
  • Bewoners Community Meeting - De eindgebruiker centraal

Bewoners Community Meeting - De eindgebruiker centraal

Bewoners Community Meeting - De eindgebruiker centraal

Ben jij Bouwcampus bewoner en wil jij je collega-bewoners beter leren kennen? Horen wie waar mee bezig is en onderzoeken hoe er onderling inhoudelijk meer samengewerkt kan worden?
Kom dan dinsdag 29 augustus naar de Bewoners community meeting. Het Center for People and Buildings (CfPB) brengt hierbij het onderwerp 'de omkering van de keten - de eindgebruiker als beginbepaler van het bouwproces' in. Centraal hierbij staat de vraag: 'Wat kunnen kennisinstellingen in de bouw met deze informatie en aanpak'.

Datum evenement: 29 augustus 2017

Deel deze pagina

Samen met twaalf grote Nederlandse kantoorhoudende organisaties deden het Center for People and Buildings en Hospitality Group in 2016 onderzoek naar de Toekomst van werk in 2025. Het Futures Forum, de naam waaronder het consortium opereerde, had als doel relevante trends en ontwikkelingen te identificeren op het gebied van werk, de werkomgeving en het faciliteren van de toekomstige eindgebruiker in kantoorhoudende organisaties.

Deze benadering stelt de #eindgebruiker en zijn behoeften centraal. Voor partijen in en om De Bouwcampus sluit dit aan bij een trend die ‘functioneel specificeren’ heet: welke eisen kun je afleiden uit een wensen en eisen, of zelfs beleving van eindgebruikers? Functioneel specificeren biedt de aanbieder de gelegenheid om op een andere manier dan traditioneel gebruikelijk is in de bouw te werken aan producten, diensten en attitudes die ervan uitgaan dat de eindgebruiker ook de beginbepaler is.
We zien nu dat ook de installatiebranche bezig is met een vergelijkbaar proces. Het Uneto-VNI project RADAR2025 zoekt naar trends en de betekenis daarvan voor installatiebedrijven.

Het CfPB verzorgt tijdens de Bewoners community meeting een presentatie over de resultaten van het FuturesForum en begeleidt een brainstorm over deze omkering van de keten.
Uiteraard is er ook ruimte om, informeel, van de andere deelnemers te horen waar zij mee bezig zijn.

IN HET KORT

Wat: De Bouwcampus community meeting
Wanneer: Dinsdag 29 augustus van 15:30-17:00 uur
Locatie: De Bouwcampus, exacte locatie volgt
Onderwerp: Kennis maken met andere bewoners en kennis delen, specifiek over het thema ‘De eindgebruiker centraal'. 
Aanmelden viacommunicatie@debouwcampus.nl. Exclusief voor bewoners van De Bouwcampus.

 

Komende activiteiten