The New Builders: Activate meeting groep K

The New Builders: Activate meeting groep K

Op dinsdag 18 september vindt op De Bouwcampus de Activate Meeting groep K van The New Builders plaats. Voor het thema 'Organisatie' verwelkomen zij spreker Aaron Boy Rolloos van Forest Living. Dick van Veelen is moderator deze meeting. 

Datum evenement: 18 september 2018

Deel deze pagina

Aaron Boy: "Samenwerken aan een circulaire economie, waarin energieleverende huizen de standaard zijn. Dat is onze passie binnen Forest Living. Wij hebben een constructief en tevens isolerend bouwelement ontwikkeld (Rc 10,74) waarmee wij elke woonbeleving in een split second kunnen gaan creëren. In een tijdperk met oneindig veel mogelijkheden en kansen kijken wij naar nieuwe soorten van organisatie-inrichtingen, om met z’n allen impact te genereren op een duurzame woonbeleving. Op 18 september neem ik jullie mee in onze manier van werken zowel financieel, organisatorisch als de manier van schaalbaarheid."

Stichting De Bouwcampus faciliteert deze Active Meeting en treedt op als gastheer. Laurens Schrijnen, directeur, licht tijdens deze meeting kort de werkwijze en activiteiten van/op De Bouwcampus verder toe.

Meer informatie

Meer informatie over The New Builders vind je op hun website

Deze bijeenkomst is besloten en vindt plaats op persoonlijke uitnodiging.

Komende activiteiten