4e sessie Dutch Coastline Challenge

4e sessie Dutch Coastline Challenge

Op 16 mei ronden we de eerste fase van de Dutch Coastline Challenge af. We nodigen je graag uit om met ons naar de resultaten te kijken en het vervolg met jou te delen. 

Datum evenement: 16 mei 2018

Deel deze pagina

De afgelopen maanden is er weer veel in beweging rondom de Dutch Coastline Challenge. Zo hebben we op 4 april een bijeenkomst georganiseerd met de initiatiefnemers en het kernteam. In een open sfeer hebben we de ontwikkelingen van de laatste maanden uitgewisseld en hebben we eerste beelden gedeeld over de vierde bijeenkomst.

Opzet bijeenkomst

Tijdens deze vierde bijeenkomst kijken we waar we staan met het verwezenlijken van onze gezamenlijke ambitie: een duurzame en veilige kust. Wat hebben we geleerd tijdens onze gezamenlijke reis en waar staan we nu? We hebben vijf sporen geïdentificeerd die bijdragen aan het waarmaken van de ambities van de Dutch Coastline Challenge en die worden gepresenteerd. Samen kijken we naar de toekomst:
Zijn de sporen geloofwaardig? Hebben we een platform nodig om onze gezamenlijke ambitie ook na de vierde bijeenkomst te blijven waarmaken?

Datum, tijd en locatie

Op woensdag 16 mei vindt van 14.00 - 18.00 uur de vierde bijeenkomst van de Dutch Coastline Challenge plaats. Locatie: Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 505 in Den Haag. 

Aanmelden

Wil je meedenken 16 mei? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@debouwcampus.nl

Meer informatie

Meer informatie over de Dutch Coastline Challenge vind je in het co-creatielab.

Komende activiteiten