3e sessie Dutch Coastline Challenge

3e sessie Dutch Coastline Challenge

Op 22 juni was de tweede bijeenkomst van de Dutch Coastline Challenge, vol energie en met als resultaat twaalf diverse initiatieven en veel enthousiasme om bij te dragen. Tijdens de derde bijeenkomst op 16 november brengen we de initiatieven weer een stap verder.  

Doe Mee

Datum evenement: 16 november 2017

Deel deze pagina

Het doel van de derde bijeenkomst is het meenemen van anderen (waar staan de initiatieven nu?) en het verder brengen van de initiatieven (wat hebben zij nu nodig?). Iedere initiatiefnemer geeft plenair een update, een beeld van de eigen waardepropositie en de uitdagingen waar hij/zij anderen bij wil betrekken.
In een kleinere setting gaan de deelnemers in gesprek, daar waar zij mee willen denken en hun expertise in willen zetten om het initiatief verder te brengen. Het programma volgt op een later moment. 

Datum en tijd

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 november van 13.00 - 17.00 uur. Deze bijeenkomst is niet op De Bouwcampus, maar in Kantine Walhalla, Veerlaan 11 in Rotterdam. 

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de Dutch Coastline Challenge en de verschillende initiatieven is te vinden in het co-creatielab. Wil je ook aanwezig zijn bij de bijeenkomst op 16 november? Meld je dan aan via info@debouwcampus.nl o.v.v. Aanmelding 3e sessie Dutch Coastline Challenge. 

 

Komende activiteiten