Vacature Office Manager / Managementassistent

Vacature Office Manager / Managementassistent

Ben jij onze nieuwe office manager / managementassistent die zich thuis voelt in jonge organisaties die volop in ontwikkeling zijn? Stichting De Bouwcampus, Building Changes en NGinfra zijn op zoek naar een ambitieuze, ervaren collega.

Geplaatst: 11 oktober 2018

Deel deze pagina

Wie zijn wij?

Wij zijn drie organisaties, die samen met nog een aantal andere organisaties gevestigd zijn op De Bouwcampus in de TU-wijk in Delft. Op De Bouwcampus werken marktpartijen, kennisinstellingen en overheden samen aan het versnellen van innovatie in de bouwsector. Dit is nodig omdat de maatschappij voor grote veranderingen staat waar de bouwsector een belangrijke rol in speelt. Klimaatverandering, energietransitie en verduurzaming vragen een innovatieve en coöperatieve aanpak.

Stichting De Bouwcampus

Stichting De Bouwcampus

Stichting De Bouwcampus, een initiatief van Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, Bouwend Nederland en de G4, heeft een sector-breed netwerk. We signaleren, initiëren en helpen om praktijkopgaven in Nederland, in co-creatie, verder te brengen. Pre-concurrentieel, in de voorfase van de opgave, brengen wij partijen met uiteenlopende achtergronden bij elkaar om gezamenlijk nieuwe ideeën en perspectieven te onderzoeken.

Building Changes

Building Changes

Building Changes is georganiseerd in verschillende thema’s, waar vanuit we MKB-bedrijven ondersteunen met de laatste kennis en die toepasbaar maken voor bouw- en infraprojecten. Onze focus ligt op het optimaliseren van de samenwerking tussen alle partijen binnen de bouwketen.

NGinfra

NGinfra

NGinfra staat voor Next Generation Infrastructures en is de naam van het kennisplatform waarin Rijkswaterstaat, Havenbedrijf Rotterdam, Alliander, Schiphol, ProRail en Vitens zich hebben verenigd. We werken aan ‘responsive connections’: een infrastructuur die toekomstbestendig is door in te spelen op drie belangrijke trends: urbanisatie, digitalisering en duurzaamheid. Het programmabureau van NGinfra bevindt zich in Delft; de partnerorganisaties zijn verspreid in het hele land.

Voor wie bedoeld?

De drie organisaties zijn compact en informeel. Je werkt nauw samen met de huidige office manager van stichting De Bouwcampus. Je bent sensitief ingesteld, voelt de behoefte van je collega’s aan en hebt aan een half woord genoeg. Door je sociale vaardigheden leg je makkelijk contact. Je werkt ordelijk en systematisch, hebt oog voor detail, maar je kunt tegelijkertijd ook het overzicht bewaren. Je ziet je werk; je pakt je verantwoordelijkheid. Je bent niet bang om vragen te stellen en ideeën en oplossingen aan te dragen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze organisaties.

Wat ga je doen?

Als managementassistent ontzorg je de directies en medewerkers van de drie organisaties. Je bent dé schakel naar de collega’s binnen onze organisaties en het gezicht naar buiten voor onze externe relaties. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van afspraken met verschillende stakeholders. Je bent in staat snel een goed netwerk voor jezelf op te bouwen en dat helpt je om je taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van offertes en facturen. Je controleert inkomende facturen, je beheert de agenda’s van de directeuren en je levert ook logistieke ondersteuning bij projecten en evenementen.

Je fungeert als spin in het web van de organisaties. Dat betekent dat je zorgt dat de facilitaire voorzieningen en kantoorvoorraden zijn geregeld, dat gasten netjes worden ontvangen en worden verzorgd en dat de kantoorruimte representatief oogt. Je werkt gestructureerd en helpt je collega’s ordening in het werk te brengen.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een ervaren office manager / managementassistent. Affiniteit met de bouwsector is een pré. Je bent verbaal en schriftelijk sterk. Ben je daarnaast enthousiast, klantvriendelijk, flexibel, stressbestendig, proactief en maak je graag onderdeel uit van een hecht team? Dan heb je alles in huis voor deze functie.

Wat bieden wij?

Je werkt in een platte, informele werkomgeving met leuke inspirerende collega’s én je kunt per direct aan de slag. Wij bieden je een aanstelling voor 32 uur, vooralsnog op basis van detachering.

Solliciteren

Je motivatie en CV kun je sturen naar info@debouwcampus.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marjan van den Dungen, 015 – 20 26 070 of m.vandendungen@debouwcampus.nl.