A3C

Partners
A3C

A3C structureert denkprocessen in de bouw en infrastructuur. Onze consultants werken aan juridische, financiële en management vraagstukken. Onze managementfilosofie is de A3 methode. Eén A3-papier biedt weinig ruimte. Dat is precies de reden waarom wij strategieën uitwerken op dit formaat. We maken complexe bouwprojecten en processen overzichtelijk. Wij zijn A3C.


Deel deze pagina

A3C is een jong bedrijf met ervaren hoog opgeleide professionals. Het bedrijf heeft drie focusgebieden. Legal, Finance en Management.

Legal
Bouw- en aanbestedingsrecht. A3C is gespecialiseerd in het aanbesteden van geïntegreerde contracten en expert op het gebied van de UAV-GC en UAV. Onze consultants zijn gemotiveerd om contracten te sluiten waarbinnen innovatie mogelijk is.

Finance
Onze consultants bieden organisaties ondersteuning bij het verkrijgen van financieel inzicht en zekerheid. We maken complexe financiële vraagstukken inzichtelijk en geven praktische, toepasbare adviezen. Denk aan planning en control, auditing en projectcontrol.

Management
Om structuur in bouwprojecten en organisaties aan te brengen bieden we interim managers en projectmanagers aan. Ze maken gebruik van onze managementfilosie: de A3 methode.

CONTACT 

A3C is gevestigd op De Bouwcampus:
Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
Postbus 516
2600 AM Delft 
E. info@a3c.nl 

Mark Modderkolk, manager: 06-20623805 - mark.modderkolk@a3c.nl Specificaties

  • Werkvelden: Legal, Finance, Management
  • Thema's: denkprocessen structureren in de bouw
  • Website 
  • LinkedIn 
  • Op de campus

    Op de campus

    De bewoners van De Bouwcampus werken samen aan vernieuwing.

Partners

De Bouwcampus: werkplaats van vernieuwing

Bezoekadres: 
Van der Burghweg 1, 2628 CS Delft
/
 Postadres: 
Postbus 227, 2600 AE Delft
/
 Tel.: 
015 20 26 070