Verbinden en ontmoeten

Verbinden en ontmoeten

GEANNULEERD

Helaas gaat de masterclass niet door, omdat een aantal belangrijke sprekers is uitgevallen. De energietransitie blijft de onverdeelde aandacht van De Bouwcampus houden. 

Datum evenement: 22 april 2016

Deel deze pagina

Wil je weten wat de energietransitie betekent en hoe jouw organisatie bij kan dragen aan de toekomst van de stad, de gebouwde omgeving en het woningaanbod? Denk en praat dan mee met gelijkgezinden op de masterclass Energiek Vooruit.

Uit het energieakkoord volgt een verantwoordelijkheid voor alle gemeenten. De energietransitie, het omzetten van gas naar elektra, betekent een enorme opgave voor provincies, gemeenten, woningcorporaties, aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus, installateurs, toeleveranciers, kennisontwikkelaars etc. Tijdens de masterclass brengen we deze partijen bijeen.

Smart Cities, Smart Buildings, Smart Energy

De Themakaart Bouw is het startpunt van de masterclass. Je krijgt direct toepasbare kennis aangereikt door presentaties van Alliander en de gedeputeerde van de provincie Gelderland. Met voorbeelden uit onder andere de gemeente Leeuwarden, gemeente Zevenaar en de gezamenlijke 55 Gelderse gemeenten. Daarna worden aan de hand van actuele casussen de kansen en mogelijkheden verder uitgediept.

Programma en aanmelden

De masterclass Energiek Vooruit vindt plaats op De Bouwcampus, Van der Burghweg 1 in Delft. De inloop is vanaf 13.30 uur en het programma start om 14.00 uur. Om 18.00 uur sluiten we af met een verdiepingsborrel.

Bekijk hier het definitieve programma van de masterclass Energiek Vooruit.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de masterclass Energiek Vooruit of het bijwonen ervan contact op met Anneke Witte van stichting De Bouwcampus via 015-20 26 070. 

De Bouwcampus

Komende activiteiten

 • woensdag, 25 april 2018
  Sessie 4: Smart Buildings Parade
 • donderdag, 26 april 2018
  Toegepast infra-onderzoek staat centraal. Hoe doe je dit? Wat levert het op? Hoe stimuleer je innovatie?
 • woensdag, 16 mei 2018
  We kijken waar we staan met het verwezenlijken van onze gezamenlijke ambitie: een lange termijn veilige en duurzame kust.
 • woensdag, 13 juni 2018
  Finalisten presenteren hun inzending voor de innovatie challenge van de politie.
 • donderdag, 14 juni 2018
  Hoe kunnen structuur en cultuur elkaar versterken in de relatie tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers?
 • donderdag, 14 juni 2018
  Afsluitende bijeenkomst circulaire weg binnen InnovA58, onderdeel van SmartwayZ.NL
 • vrijdag, 22 juni 2018
  Meer waarde, minder hinder