Boostcamp Event innovatie challenge

Boostcamp Event innovatie challenge

Finalisten van de innovatie challenge politie presenteren op het Boostcamp Event hun inzending voor een publiek van (publieke) opdrachtgevers, investeerders en strategische partners. 

Datum evenement: 13 juni 2018

Deel deze pagina

De sluitingsdatum van de innovatie challenge is 1 mei 16:00 uur. Op woensdag 13 juni vindt het Boostcamp Event plaats. Tijdens het Boostcamp Event worden de geselecteerde finalisten nog een stap verder geholpen door ze in contact te brengen met een breed publiek aan bezoekers. De finalisten pitchen hun inzending en vervolgens wordt door de jury bekend gemaakt wie de winnaars van de challenge zijn. Voor de deelnemers die niet tot de finalisten behoren zal er volop ruimte zijn om met mogelijke investeerders of bedrijven uit andere sectoren in contact te komen.

Innovatie challenge

Om een antwoord te bieden op de steeds snellere ontwikkelingen binnen het politiewerk zoekt de politie innovatieve ideeën, concepten en oplossingen voor haar huisvesting. Innovatie kan immers helpen om een schaalsprong te maken op het vlak van duurzaamheid, circulariteit en flexibiliteit. De politie heeft daarom de handen ineengeslagen met brancheorganisatie Bouwend Nederland en neemt het initiatief tot een innovatie challenge. De Bouwcampus en Next2Company geven uitvoering aan dit initiatief. Zo wordt gezamenlijk een platform geboden aan innovaties die binnen de politiehuisvesting, maar ook daarbuiten, het verschil kunnen maken.

Meer informatie

Meer informatie over het Boostcamp Event, zoals programma, volgt binnenkort. 
Meer informatie over de innovatie challenge vind je in het co-creatielab

Komende activiteiten

 • maandag, 23 april 2018
  Contracteren op ambitie
 • woensdag, 25 april 2018
  Sessie 4: Smart Buildings Parade
 • donderdag, 26 april 2018
  Toegepast infra-onderzoek staat centraal. Hoe doe je dit? Wat levert het op? Hoe stimuleer je innovatie?
 • woensdag, 16 mei 2018
  We kijken waar we staan met het verwezenlijken van onze gezamenlijke ambitie: een lange termijn veilige en duurzame kust.
 • woensdag, 13 juni 2018
  Finalisten presenteren hun inzending voor de innovatie challenge van de politie.
 • vrijdag, 22 juni 2018
  Meer waarde, minder hinder